ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Ελεύθερος για τον Παναθηναϊκό ο Ενγκμπακοτό

Η Γκινγκάμπ ανακοίνωσε ότι ο Κογκολέζος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Οριστικό: Ελεύθερος για τον Παναθηναϊκό ο Ενγκμπακοτό

Η Γκινγκάμπ ανακοίνωσε ότι ο Κογκολέζος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ολα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου ο 29χρονος θα είναι ο εκλεκτός για μια θέση στα άκρα της επίθεσης. Η Γκινγκάμπ ανακοίνωσε την… ελευθερία του ποδοσφαιριστή, μέσω social media, ενώ και δημοσιεύματα στη Γαλλία τον στέλνουν οριστικά στο τριφύλλι.

Ο 29χρονος Κογκολέζος εξτρέμ αναμένεται στην Αθήνα ακόμα και εντός της ημέρας, για να υποβληθεί τη Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ.

Η ανάρτηση της Γκινγκάμπ αναφέρει: «Το Σάββατο, ο Γενί Ενγκμπακοτό έλυσε το συμβόλαιο του, ο οποίο έληγε σε πέντε μήνες με τη Γκινγκάμπ, ώστε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι 5ος στο ελληνικό πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.