ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ηττα για τον Παναθηναϊκό στη Σύρο

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εμφάνιση στη Σύρο και ηττήθηκε 3-0 από τον Φοίνικα για την 6η αγωνιστική της volley league.

Ηττα για τον Παναθηναϊκό στη Σύρο

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εμφάνιση στη Σύρο και ηττήθηκε 3-0 από τον Φοίνικα για την 6η αγωνιστική της volley league.

Το ματς

Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 25-23 πήρε το πρώτο σετ ο Φοίνικας. Μετά το 13-13 έτρεξε σερί πέντε πόντων για το 18-13. Οι πράσινοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 21-21, όμως νέο σερί των Συριανών τους οδήγησε στο 1-0 σετ.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ ο Φοίνικας έχτισε γρήγορα προβάδισμα (15-8). Ο Παναθηναϊκός πίεσε προς το φινάλε του σετ, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και έφτασαν στο 2-0 με 25-23.

Το τρίτο σετ, όμως, ήταν το απόλυτο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πήρε ευρύ προβάδισμα (11-18), με τον Φοίνικα να ξυπνάει στη συνέχεια. Με πρωταγωνιστές τους Ζίγκα και Ράιτς εκμηδένισε τη διαφορά στο 22-22. Οι πράσινοι έφτασαν τρεις φορές σε σετ μπολ, όμως δύο πόντοι του Ράιτς και μπλοκ του Μπράουν καθάρισαν τη νίκη για τον Φοίνικα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.