ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Total football» του OPEN, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι κοντά σε συμφωνία για το νέο γήπεδο του συλλόγου στο Βοτανικό.

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τον Βοτανικό

Εξελίξεις υπήρξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο θέμα που ταλανίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό και αφορά το νέο γήπεδο του συλλόγου στον Βοτανικό.

Όπως ενημέρωσε η εκπομπή «Total football», οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, έχοντας αφήσει πίσω του το «ψυχρό» κλίμα που υπήρχε ως τώρα και τις διαφωνίες που υπήρξαν.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο «Total football»:

Η πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ για την ενοικίαση του γηπέδου του Βοτανικού φαίνεται πως είναι κοντά στα θέλω του Ερασιτέχνη, ο οποίος βεβαίως σε περίπτωση που υλοποίηση θα βάλει οικονομικές βάσεις… εκτόξευσης, δεδομένου ότι θα αποκτήσει και σύγχρονες εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στα δυο επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν άμεσα. Το πρώτο αφορά τη συνάντηση που επίκειται ανάμεσα στους διοικούντες ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, πιθανώς και μέσα στην εβδομάδα. Εκεί θα μπουν επί τάπητος όλοι οι όροι της συμφωνίας εφόσον επιτευχθεί. Στη συνέχεια ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ για το θέμα.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα ακολουθήσει το τρίτο και κρισιμότερο βήμα που αφορά την Γενική Συνέλευση καθώς όλα τα παραπάνω θα πρέπει να πάρουν την έγκριση της πλειοψηφίας χιλιάδων μελών.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και μέχρι τα ως… χθες δεδομένα, ο Βοτανικός αρχίζει να… ξεπαγώνει, αν όχι να πλησιάζει πλέον ολοταχώς.

Εξίσου σημαντικό μάλιστα είναι ότι τα χρονοδιάγραμμα του MoU φαίνεται να τηρούνται στο έπακρο κάτι που σημαίνει ότι σε πρώτη φάση δεν προκύπτουν καθυστερήσεις, τουλάχιστον εκ των έσω του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.