ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Η ήττα δεν θα μας επηρεάσει – Έτοιμος ο Σαντ Ρος για το ντέρμπι»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του το παιχνίδι με τον Προμηθέα στα τελευταία δευτερόλεπτα, αναφέρθηκε ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του το παιχνίδι με τον Προμηθέα στα τελευταία δευτερόλεπτα αναφέρθηκε ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αλλοίωση αποτελέσματος”
ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Αλλοίωση αποτελέσματος” 15.451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επεσήμανε πως στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Σαντ Ρος θα είναι έτοιμος, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του, πως η ομάδα δεν θα επηρεαστεί αρνητικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όντετ Κάτας:

«Χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα που ήμασταν μπροστά με επτά πόντους. Αλλά όχι μόνο εκεί. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε, δεν είχαμε ενέργεια. Βρήκαμε έναν μοναδικό τρόπο για να χάσουμε. Αμυντικά στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε καλή δουλειά. Πρέπει να ξαναδώ το τέλος για να δω τι μπορούσα να κάνω καλύτερα.

Μπορεί να φταίει η έλλειψη ενός καθαρού πλέι μέικερ για τα λάθη, όμως οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν καλύτερα. Κάναμε λάθη. Το βλέπουμε. Κάνουμε τα ίδια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο για 19 λεπτά τα πήγαμε πολύ καλά. Και στην επίθεση και στην άμυνα. Στο τέλος όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πρέπει να τα ξαναδώ. Είναι η δουλειά μου. Εγώ παίρνω την ευθύνη. Πρέπει να εκτελούμε καλύτερα. Πρέπει να βρούμε χρόνο να μάθουμε και να προχωρήσουμε. Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον αγώνα. Όχι μόνο στο τέλος. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και δε μπορείς να έχεις πολλά παράπονα από τους παίκτες. Έγιναν πολλά στα τελευταία 70 δευτερόλεπτα που δεν έπρεπε να γίνουν. Πρέπει να μάθουμε. Να μην ξαναγίνουν.

Δεν θα έχει μεγάλη επιρροή αυτό το αποτέλεσμα ενόψει Ολυμπιακού. Ήταν πολύ ιδιαίτερο το πως χάσαμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, αλλά το τέλος ήταν απίστευτο. Πρέπει να το δω, να το συζητήσω. Είπαμε πολλά γι αυτό, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όσα έχουμε για να κερδίσουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μάθουμε.

Ο Σαντ Ρος ήταν έτοιμος και για σήμερα, αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Γι’ αυτό και δεν έπαιξε. Θα είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό. Όσο για το ότι αποφάσισα να βάλω τη μπάλα στο δικό μας γήπεδο, ήταν θέμα χρόνου, ήθελα να φάω χρόνο. Δεν είμαι σίγουρος τι είναι καλύτερο. Κάποιες φορές είναι καλό, κάποιες άλλες όχι».

Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Πιτσίλκα και για την διαιτησία του ντέρμπι (Pic)
Ανάρτηση Γιαννακόπουλου για Πιτσίλκα και για την διαιτησία του ντέρμπι (Pic) 12.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close