ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τρέχει τα μεταγραφικά ο Ντρεοσί – Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν

Με τις μεταγραφές να οδεύουν προς το τέλος τους ο Πιέρ Ντρεοσί «τρέχει» να κλείσει τις υποθέσεις με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός: Τρέχει τα μεταγραφικά ο Ντρεοσί - Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος φτάνει προς την ολοκλήρωση της, με τον Παναθηναϊκό να τρέχει να κλείσει τα μεταγραφικά μέτωπα, με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις να είναι σε πρώτο πλάνο.

Ο Πιερ Ντρεοσί που τρέχει τα ζητήματα αυτά έχει προχωρήσει κάποιες υποθέσεις και μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για όλα τα θέματα.

Στις προσθήκες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον Γιουνούς Σανκαρέ, ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρώσει την υπόθεση του Γενί Εγκμπακοτό. Ο Κονγκολέζος εξτρεμ έχει ολοκληρώσει το διαδικαστικό μέρος με τις ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της μετακίνηση του ως ελεύθερος από την Γκινγκάμπ στο «τριφύλλι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντρεοσί πέρα από τις δυο προαναφερόμενες περιπτώσεις, έχει κάνει την τελευταία κρούση και για τον Στίβεν Μεντόζα που τον πιστεύει και τον περιμένει εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ τρέχει και για την απόκτηση ενός καθαρού αμυντικού-μέσου, με τις πληροφορίες να λένε πως και αυτή η υπόθεση έχει προχωρήσει πολύ.

Πέρα από τις προσθήκες τις τελευταίας στιγμής, σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό έχουν και τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών, με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να βρίσκεται στο προσκήνιο. Η Φορτούνα Σιτάρντ έχει κάνει κρούση για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, με την τελική απόφαση να είναι θέμα ωρών.

Πέρα από το νεαρό εξτρεμ, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κίνηση από συλλόγους του εξωτερικού και για άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τις αναφορές στο ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από ομάδες για τους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Φεντερίκο Μακέντα.

Έτσι μέσα στην ημέρα, όλα θα κριθούν, καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα και οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ προσπαθούν να τα φέρουν εις πέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.