ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ανασύνταξη με το βλέμμα στο ντέρμπι «αιωνίων» – Έτοιμος ο Σαντ Ρος

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα πλησιάζει, με τους «πράσινους» να καλούνται να ανασυνταχθούν.

Παναθηναϊκός: Ανασύνταξη με το βλέμμα στο ντέρμπι «αιωνίων» - Έτοιμος ο Σαντ Ρος

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη δεύτερη εγχώρια ήττα αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Προμηθέα Πάτρας με σκορ 80-78, όμως στο «τριφύλλι» καλούνται άπαντες να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους ενόψει ΣΕΦ.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το θεσμό της Ευρωλίγκας πλησιάζει, με το «τριφύλλι» να πρέπει να αφήσει πίσω το κακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, ώστε να παρουσιαστεί όσο είναι εφικτό αλλαγμένο κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Οι «πράσινοι» στο ματς με την ομάδα της Πάτρας παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο, έχασαν το ματς μέσα από τα χέρια τους με πολλά παιδικά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα, όμως για όλα υπάρχουν δικαιολογίες και τις ανέλυσε ο Όντετ Κάτας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα με απαιτητικά ματς και πολύ κούραση. Όπως τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός το αρνητικό αποτέλεσμα δεν θα επηρεάσει την ομάδα, που θα πάει στο ντέρμπι με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος πανέτοιμο.

Ο Κουβανός φόργουορντ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη μέση, ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Προμηθέα, αλλά η τεχνική ηγεσία τον προφύλαξε για να μην υπάρξει τυχόν υποτροπή καθώς το ματς ήταν υψηλής έντασης.

Έτσι, αν δεν παρουσιαστούν νέα προβλήματα, οι «πράσινοι» έχουν αρκετές ημέρες μπροστά τους να ανεβάσουν ρυθμούς και να πάνε στο ντέρμπι του ΣΕΦ την προσεχή Παρασκευή (05/02, 21:00) με σκοπό να κάνουν τη ζημιά στο αιώνιο αντίπαλό τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.