ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες – Απαραίτητο το VAR σε τέτοια ματς»

Τα αίτια που έφεραν την ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Σύρο από το Φοίνικα στο μεγάλο ντέρμπι της Volleyleague ανδρών, ανέλυσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Ανδρεόπουλος: «Το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Απαραίτητο το VAR σε τέτοια ματς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του «τριφυλλιού» με 3-0 σετ από το Φοίνικα Σύρου.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, αναφέρθηκε τόσο στα σημεία που κρίθηκε το μεγάλο ντέρμπι, όσο και στην ένταση που δημιουργήθηκε στη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Φοίνικας μας πίεσε στο σερβίς που ήταν και αυτό που έκρινε τον αγώνα…».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 860 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Σε ερώτηση για την ένταση που δημιουργήθηκε: «Είναι απαραίτητο το VAR σε τέτοιους αγώνες. Είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι να υπάρχουν διαμαρτυρίες και από τις 2 ομάδες. Χρειάζεται VAR σε τέτοιους αγώνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.