ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ερωτηματικό το επίπεδο ετοιμότητας του Σανκαρε

Ο Γιουνούς Σανκαρέ θα μπει από σήμερα στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας, ώστε να είναι έτοιμος σύντομα να προσφέρει.

Παναθηναϊκός: Ερωτηματικό το επίπεδο ετοιμότητας του Σανκαρε

Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής είναι η πρώτη προσθήκη του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και από σήμερα θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας στο Κορωπί.

Ο Σανκαρέ θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να μπει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι καθώς απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για περίπου 1,5 μήνα.

Η αιτία αυτής της αποχής δεν είναι κάποιος τραυματισμός, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος στη Βουλγαρία. Τελευταία συμμετοχή με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας κατέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο με αντίπαλο την Λέφσκι Σόφιας στις 18 του μήνα, με τη συμμετοχή του να περιορίζεται σε 16 λεπτά μόλις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέχρι τη στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Γιουνούς Σανκαρέ είχε καταγράψει 19 συμμετοχές. Έτσι για να έρθει στο επίπεδο των υπολοίπων παικτών της ομάδας, θα χρειαστεί φυσικά κάποιες ημέρες παραπάνω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...