ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαρούχας: «Κανένα πέναλτι από τον Σένκεφελντ»

Τις επίμαχες φάσεις της 20ης αγωνιστικής σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα παράβασης για το πέναλτι που ζήτησε η Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Βαρούχας: «Κανένα πέναλτι από τον Σένκεφελντ»

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως το χέρι του Σένκεφελντ βρισκόταν σε κανονική θέση και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι από τον Τζήλο στη Λεωφόρο. Παράλληλα μίλησε για λάθη του Ζαχαριάδη στον πειθαρχικό έλεγχο στον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.