ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός την Πέμπτη

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΑΠ η ώρα και η μέρα του ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την Πέμπτη

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΑΠ η ώρα και η μέρα του ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Ρέντη

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, τους διαιτητές και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών:

Volley League 2020 – 7η αγωνιστική

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ηράκλειο, Λίντο, 17.00 (Live Streaming Volley League): Ο.Φ.Η. – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές: Πρέντζας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: κουνδουράκη, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου. PAOK Sports Arena 18:00 (Live Streaming Volley League): Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ο.Π.Κηφισιά Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Βέροια, Δ.Βικέλας, 18:00 (Live Streaming Volley League): Α.Π.Σ.Φίλιππος – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σαρακινίδης, Χανός, Γραμματεία: Ψάρρα Μ..

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο. Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Νικάκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.