ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μακέντα

Το Panathinaikos24.gr ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης του Φεντερίκο Μακέντα και αναφέρει τον λόγο που ποτέ δεν έγινε στην πραγματικότητα... σίριαλ.

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για Μακέντα

Ο Φεντερίκο Μακέντα, όπως σας ενημερώσαμε από χθες το βράδυ, έμεινε στον Παναθηναϊκό, παρά την κρούση που υπήρξε την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Από την πρώτη στιγμή το Panathinaikos24.gr σας ενημέρωσε για την επιθυμία του Φεντερίκο Μακέντα να μείνει στο τριφύλλι. Ο Ιταλός στράικερ τόσο στη χθεσινή προπόνηση όσο και γενικότερα όλες αυτές τις ημέρες είχε διαμηνύσει στους συμπαίκτες ότι θέλει να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει ξανά θέση στην ενδεκάδα.

Οι προτάσεις από την Τουρκία αλλά και από την Εσπανιόλ είχαν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο και οι δύο είχαν ουσιαστικά απορριφθεί. Στο φινάλε των μεταγραφών όντως η Εσπανιόλ χτύπησε ξανά, αλλά ο παίκτης δεν ήθελε να πάει. Ήταν ξεκάθαρο ότι για 6 μήνες δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να μετακομίσει και να αναστατώσει την οικογένεια του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιθυμία του παίκτη για παραμονή από την πρώτη κιόλας στιγμή, δείχνει ότι ποτέ ο Μακέντα δεν ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου. Πως είναι δυνατό λοιπόν να υπήρξε συμφωνία και να χάλασε τελευταία στιγμή, από τη στιγμή που ο Ιταλός στράικερ δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει;

Το τι θα γίνει το καλοκαίρι κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, πάντως μέχρι τότε είναι δεδομένο πως ο Ιταλός στράικερ θα κάνει ότι μπορεί για να καθιερωθεί ξανά στους πράσινους. Έτσι κι αλλιώς ο Μακέντα έχει προσφέρει πράγματα στον Παναθηναϊκό αυτά τα χρόνια, πετυχαίνοντας μάλιστα και σημαντικά γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.