ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δεύτερο trend (μετά τον στιχουργό Μαρινάκη) στο Twitter o Πέτρος Φιλιππίδης – Η ανακοίνωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Τις τελευταίες ώρες το επίθετο του ηθοποιού είναι στην κορυφή των trends στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τις εξελίξεις.

Δεύτερο trend (μετά τον στιχουργό Μαρινάκη) στο Twitter o Πέτρος Φιλιππίδης – Η ανακοίνωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Δεύτερο trend στο Twitter έχει γίνει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος χτες εξέδωσε ανακοίνωση διά του δικηγόρου του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον απόηχο του κινήματος #MeToo που «φουντώνει» και στη χώρα μας.

Τις τελευταίες ώρες το επίθετο του ηθοποιού είναι στην κορυφή των trends στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τις εξελίξεις.

Οι αντιδράσεις των χρηστών είναι έντονες, με πολλούς μάλιστα να εμφανίζονται οργισμένοι

Η ανακοίνωση του ηθοποιού που έφερε αντιδράσεις στο Twitter:

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε να μην εμπλακεί το όνομα του σε παρόμοια περιστατικά που, όπως τονίζει, ο ίδιος αγνοεί.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι θα υπήρχαν αυτές τις ημέρες καταγγελίες και αναφορές εις βάρος του και με αυτή την κίνηση θέλησε να προλάβει τις εξελίξεις.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φιλιππίδης.

«Ξέρετε ποιος είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια, αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα. Για όποιον δεν σεβαστεί αυτήν την ειλικρινή και αυθόρμητη τοποθέτησή μου, επιφυλάσσομαι ρητώς παντός εν γένει νομίμου δικαιώματός μου» καταλήγει.

Δείτε την αντίδραση του Twitter:

Η αινιγματική ανάρτηση Καφετζόπουλου: «Αυτογκόλ από τα αποδυτήρια»

Υπενθυμίζεται πως χτες ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή έγω δεν το είχα ξανακούσει;», έγραψε ο ηθοποιός βάζοντας σε σκέψεις τους αναγνώστες της ανάρτησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...