ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 113 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Μοναχά, ΠΑΟ εσύ…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr για τα γενέθλια του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Μοναχά, ΠΑΟ εσύ…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr για τα γενέθλια του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για όλους μας. Πριν από 113 χρόνια, στις 3 Φεβρουαρίου 1908 ιδρύθηκε ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Και στη συνέχεια έκανε γενιές και γενιές οπαδών του περήφανους με όλα όσα πέτυχε σε όλα τα σπορ. Πάνω από 1600 τίτλους σε όλα τα σπορ δεν έχει κάνεις μόνο ο Παναθηναϊκός. Συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών δεν έχει κανείς. Μόνο ο Παναθηναϊκός το 1971 κόντρα στον Αγιαξ στο Γουέμπλει.

Συμμετοχή σε δύο ημιτελικούς κυπέλλου πρωταθλητριών κανείς άλλος δεν έχει. Μόνο ο Παναθηναϊκός. Το 1985 κόντρα στην Λίβερπουλ και το 1996 κόντρα στον Αγιαξ. Τέσσερις συμμετοχές σε προημιτελικά του ΟΥΕΦΑ και του Τσάμπιονς λιγκ κανείς άλλος δεν έχει, μόνο ο Παναθηναϊκός.

Εξι ευρωπαϊκά στο μπάσκετ κανείς άλλος δεν έχει, μόνο ο Παναθηναϊκός. Αμέτρητους τίτλους σε όλα τα σπορ κανείς άλλος δεν έχει, μόνο ο Παναθηναϊκός.

Σε όλα τα πέταλα της γης κανείς άλλος δεν έχει τραγουδήσει, μόνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός σημαίνει περηφάνια και αρχοντιά. Περήφανος είσαι, διότι η ομάδα σου, ότι έχει πετύχει το έχει πετύχει με την αξία της και χωρίς να… κλέψει . Αρχοντας είσαι, διότι η ομάδα σου βγάζει αρχοντιά, ομάδα για τα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Μπορεί τα φετινά γενέθλια να βρίσκουν τον σύλλογο στα κάτω του και τον κόσμο του πικραμένο, διότι οι ομάδες είναι κατώτερες από τις προσδοκίες, αλλά τώρα στα δύσκολα πρέπει ο κόσμος να στέκεται δίπλα στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Και στα σημερινά γενέθλια το μόνο, που ευχόμαστε είναι στα επόμενα 113 χρόνια ο Παναθηναϊκός να πετύχει αυτά και άλλα τόσα, από όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα.

Και οι μικροί, που δεν έχουν δει χαρά αυτά τα χρόνια να ξέρουν, ότι θα ζήσουν και πάλι τον μεγάλο Παναθηναϊκό να σαρώνει στην Ελλάδα και να διακρίνεται στην Ευρώπη. Όλα στην ζωή είναι ένας κύκλος και θα ξαναζήσουμε στιγμές, που αρμόζει να ζήσει ο φίλος του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ μου, νιώθω ευλογημένος, που γεννήθηκα και θα πεθάνω Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...