ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Τάσσομαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη»

Υπέρ του Γιώργου Κιμούλη στις καταγγελίες που έχουν κάνουν με σωματική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου τάχθηκε με κείμενο του ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Τάσσομαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη»

Υπέρ του Γιώργου Κιμούλη στις καταγγελίες που έχουν κάνουν με σωματική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου τάχθηκε με κείμενο του ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Θέση για τις πρόσφατες απανωτές καταγγελίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με λεκτική και σωματική βία στον χώρο του θεάτρου πήρε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Αναλυτικά το κείμενό του:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.740 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
«Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα από την αρχή…

Η «παρενόχληση», είτε λεκτική είτε σωματική, είναι κάτι που ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Υπάρχει και κάποια υπερβολή τελευταία στο όλο θέμα, άλλοι δεν σηκώνουν πολλά –που λένε– άλλοι σηκώνουν περισσότερα.

Σίγουρα μετά από 5, 10, 20 χρόνια αν πας να καταγγείλεις κάτι, τότε δεν αξίζει και τον κόπο. Εκτός ίσως και αν το κάνεις για να ξεφοβηθούν οι νέοι άνθρωποι σήμερα, στους οποίους μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο.

Μετά από χρόνια, όταν φτάνεις να καταγγέλλεις κάτι και ειδικά αν έχει συμβεί σε χώρο εργασίας, λυπάμαι πολύ αλλά δεν είσαι και τόσο αθώος του αίματος τούτου…

Αυτό βέβαια δεν ισχύει όταν είσαι νεαρός αθλητής και ο θύτης είναι ο προπονητής σου, γιατί εκεί η σχέση είναι διαφορετική. Πολύ περισσότερο άμα είσαι αθλήτρια στα 11… 12… 13 σου. Και εννοείται, όσο κι αν βρίσκω πολύ συμπαθητική τη Ζέτα Δούκα, τάσσομαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη που είναι ένας αυθεντικός, μεγάλος καλλιτέχνης, που είναι σκεπτόμενος άνθρωπος και που ώρες ώρες είναι και εκρηκτικός σαν χαρακτήρας – χωρίς αμφιβολία.

Δεν ήμουν μπροστά, άρα μπορώ να πάρω το μέρος του ενός ή του άλλου με βάση την εν γένει προσωπικότητά του και την άποψη που έχω γι’ αυτόν και τη δουλειά του, και όχι για ένα γεγονός που δεν υπήρξα αυτόπτης μάρτυς. Λυπάμαι, όμως, περισσότερο για όλους αυτούς που βγαίνουν καθυστερημένα να υπερασπιστούν τα «αθώα θύματα» του Γιώργου Κιμούλη – δεν μου είναι και τόσο «αθώοι», μάλλον χρόνια περίμεναν την ευκαιρία για να του επιτεθούν…

Λυπάμαι, αλλά ακόμα κι αν ξεχάσω όλους αυτούς που όρμησαν σαν τα κοράκια πάνω στο φαινομενικά εύκολο θύμα που ονομάζεται Κιμούλης αυτή τη στιγμή, μετά από 13 χρόνια ούτε το πρόσωπο που θυμήθηκε καθυστερημένα και είπε δημοσίως τι πέρασε από τον Κιμούλη, ούτε βεβαίως τους άλλους που ήταν μπροστά εκείνη την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά τα «τερατώδη βασανιστήρια» και δεν αντέδρασαν, όπως θα όφειλαν, μπορώ να λυπηθώ…

Όλα έχουν τα όριά τους… Και όπως έλεγε και η Ρένα Βλαχοπούλου στη «Χαρτοπαίχτρα»… «μη με κάνεις να ανοίξω το στόμα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...