ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων στο Panathinaikos24.gr : «Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ μου – Να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο»

Ο Σωτήρης Πανταλέων στέλνει μέσω του panathinaikos24.gr τις δικές του ευχές στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, με αφορμή συμπλήρωση 113 ετών από την ίδρυση του.

Πανταλέων στο Panathinaikos24.gr : «Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ μου - Να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο»

Ο Σωτήρης Πανταλέων είναι ένας πιστός στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Ένας άνθρωπος καθολικά ταγμένος σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν παρών στα εύκολα, μα και στα δύσκολα, γεγονός που τον κάνει μια ξεχωριστή πράσινη φιγούρα και τον κατατάσσει σε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού οργανισμού στα σύγχρονα χρόνια.

Ποτέ δεν γύρισε την πλάτη του ενώ καθημερινά δεν σταματά να ευχαριστεί τον σύλλογο για όσα του έχει προσφέρει. Μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα ενεργή που εμπνέει τον σεβασμό όλων

Το Panathinaikos24.gr επικοινώνησε με τον αθλητή – σημαία του τμήματος βόλεϊ ανδρών και του ζήτησε να δώσει την δική του ευχή για την συμπλήρωση 113 χρόνων του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να υπάρχει και για τα επόμενα 100 χρόνια και παραπάνω αν γίνεται. Κάθε χρόνος που περνάει να μεγαλώνει τόσο σε αίγλη όσο και σε τίτλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς είναι να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτόν τον σύλλογο. Ανιδιοτελώς.

Όπως αυτός μας κράτησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μας, θα πρέπει και εμείς να σταθούμε δίπλα του τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Μακάρι σύντομα να ανταμώσουμε σε ένα γήπεδο και να καταφέρουμε να φτάσουμε το τριφύλλι όσο πιο ψηλά γίνεται. Μονιασμένοι και όλοι μαζί να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά Παναθηναϊκέ μου, σε ευχαριστώ για όλα!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.