ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων στο Panathinaikos24.gr : «Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ μου – Να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο»

Ο Σωτήρης Πανταλέων στέλνει μέσω του panathinaikos24.gr τις δικές του ευχές στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό, με αφορμή συμπλήρωση 113 ετών από την ίδρυση του.

Ο Σωτήρης Πανταλέων είναι ένας πιστός στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Ένας άνθρωπος καθολικά ταγμένος σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν παρών στα εύκολα, μα και στα δύσκολα, γεγονός που τον κάνει μια ξεχωριστή πράσινη φιγούρα και τον κατατάσσει σε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του Παναθηναϊκού οργανισμού στα σύγχρονα χρόνια.

Ποτέ δεν γύρισε την πλάτη του ενώ καθημερινά δεν σταματά να ευχαριστεί τον σύλλογο για όσα του έχει προσφέρει. Μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα ενεργή που εμπνέει τον σεβασμό όλων

Το Panathinaikos24.gr επικοινώνησε με τον αθλητή – σημαία του τμήματος βόλεϊ ανδρών και του ζήτησε να δώσει την δική του ευχή για την συμπλήρωση 113 χρόνων του συλλόγου.

«Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να υπάρχει και για τα επόμενα 100 χρόνια και παραπάνω αν γίνεται. Κάθε χρόνος που περνάει να μεγαλώνει τόσο σε αίγλη όσο και σε τίτλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς είναι να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτόν τον σύλλογο. Ανιδιοτελώς.

Όπως αυτός μας κράτησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μας, θα πρέπει και εμείς να σταθούμε δίπλα του τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Μακάρι σύντομα να ανταμώσουμε σε ένα γήπεδο και να καταφέρουμε να φτάσουμε το τριφύλλι όσο πιο ψηλά γίνεται. Μονιασμένοι και όλοι μαζί να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Χρόνια Πολλά Παναθηναϊκέ μου, σε ευχαριστώ για όλα!»

HIGHLIGHTS

READ MORE

close