ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ»

O Παναθηναϊκός κλείνει σήμερα 113 χρόνια ύπαρξης και ο Ίαν Βουγιούκας, η Ελένη Καπογιάννη και ο Απόστολος Οικονόμου στέλνουν τις δικές τους ευχές.

«Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ»

Ο Παναθηναϊκός σήμερα «μεγάλωσε» κατά ένα χρόνο και… έφτασε τα 113.

113 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα. Μέσα από το Panathinaikos24.gr τρεις «πράσινες» προσωπικότητες στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για τα γενέθλια του συλλόγου που υπηρετούν.

Ο λόγος για τον αθλητή του μπάσκετ, Ίαν Βουγιούκα, για την προπονήτρια στο μπάσκετ γυναικών, Ελένη Καπογιάννη και για τον προπονητή της ομάδας βόλεϊ των γυναικών, Αποστολή Οικονόμου.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίαν Βουγιούκας (αθλητής μπάσκετ Παναθηναϊκού): “Ο Παναθηναϊκός κλείνει σήμερα 113 χρόνια ζωής και επιτυχιών. Εύχομαι από καρδιάς αυτός ο σπουδαίος Σύλλογος με τα εκατομμύρια φιλάθλων να συνεχίσει να γράφει ιστορία για ακόμη… 1130 χρόνια. Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ”

Ελένη Καπογιάννη (προπονήτρια ομάδας μπάσκετ γυναικών): «Χρόνια πολλά σε έναν τεράστιο και ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός! Ο Παναθηναϊκός είναι και παραμένει ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο όνομα. Εύχομαι και ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να κάνουμε ένα δώρο στο σύλλογο σαν γυναικείο μπάσκετ κατακτώντας κάποιο τίτλο.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του συλλόγου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, γιατί υποστηρίζει θερμά και εμένα προσωπικά σαν μέλος του συλλόγου, αλλά και τις αθλήτριες. Στηρίζει έμπρακτα και το βλέπουμε είτε με τις εγγραφές μελών στον Ερασιτέχνη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που προσφέρει ο κόσμος για την ομάδα μας. Το οφείλω αυτό το ευχαριστώ στον κόσμο ακόμα και τώρα που δεν βρίσκεται στο γήπεδο για να υποστηρίξει.

Προσωπικά από τότε που υπήρξα αθλήτρια αλλά και αργότερα σαν αντίπαλος προπονητής, έχω τεράστιο σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που έχει καταφέρει ο κόσμος της ομάδας. Είναι ευχή μου και ευλογία να μπορέσει ο Παναθηναϊκός στο μέλλον να αποκτήσει τις δικές του εγκαταστάσεις και το δικό του γήπεδο. Ούτως ώστε να μπορέσω να γευτώ κι εγώ με τη σειρά μου όλη αυτή την υποστήριξη του κόσμου. Το έχει ανάγκη ο σύλλογος να αποκτήσει ένα νέο και σύγχρονο σπίτι. Το επιτάσσει η τεράστια ιστορία του και το όνομά του».

Αποστόλης Οικονόμου (προπονητής ομάδας βόλεϊ γυναικών): «Χρόνια πολλά σε όλο το σύλλογο. Να έχει πάντα επιτυχίες και τίτλους γιατί αυτό είναι το DNA της ομάδας. Και από κει και πέρα, αργά ή γρήγορα να λυθεί και το θέμα του νέου γηπέδου και των εγκαταστάσεων.

Γιατί μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, πρέπει να έχει τις δικές της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τη κυψέλη για νέες επιτυχίες. Ομοψυχία σε όλο τον κόσμο του «τριφυλλιού». Να είμαστε όλοι ενωμένοι και πολλές συλλογικές επιτυχίες.

Μακάρι οι φίλαθλοι της ομάδας να επιστρέψουν σύντομα στα γήπεδα, ώστε να υποστηρίξουν τα αγαπημένο τους σύλλογο, γιατί μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πάντα κοντά σε όλα τα αθλήματα και στους αθλητές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.