ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Αττική «βράζει» – Αποφάσεις για νέα μέτρα, απαγόρευση κυκλοφορίας

Οι ειδικοί της επιτροπής για τον κορωνοϊό τονίζουν την ανάγκη να μειωθεί η κινητικότητα στους δρόμους - Έρχονται νέα μέτρα.

Η Αττική «βράζει» - Αποφάσεις για νέα μέτρα, απαγόρευση κυκλοφορίας

Τα τετραψήφια κρούσματα του κορωνοϊού για δεύτερο 24ωρο ενισχύουν τις ανησυχίες των επιδημιολόγων και της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να έρχονται όλο και πιο κοντά τα πιο ενισχυμένα μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.

Σήμερα, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η σύσκεψη της υπο-ομάδας των λοιμωξιολόγων, ενώ την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου θα συγκληθεί – όπως κάθε Παρασκευή – η επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας, ώστε να καταλήξουν στο πώς θα κινηθεί η χώρα στο εξής, τι θα γίνει με lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας, ποια επιπλέον μέτρα θα επιβληθούν στις κόκκινες περιοχές (μεταξύ των οποίων και η Αττική).

Να σημειωθεί ότι στο μικροσκόπιο των ειδικών είναι η ανάγκη να μειωθεί η κινητικότητα στους δρόμους, στοιχείο που «χτυπά καμπανάκι» για τα καταστήματα του λιανεμπορίου, καθώς προτεραιότητα για την κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.558 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.