ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ηττα στο Ρέντη με… περίεργη απόφαση λόγω internet στο πρώτο σετ και κατάρρευση (vids)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη για την 7η αγωνιστική της volley league. Καθοριστικός πόντος δόθηκε στους Πειραιώτες στο πρώτο σετ σε μια φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, λόγω αδυναμίας του internet για το βίντεο τσεκ! Κατέρρευσαν στα άλλα δυο σετ οι πράσινοι.

Ηττα στο Ρέντη με... περίεργη απόφαση λόγω internet στο πρώτο σετ και κατάρρευση (vids)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη για την 7η αγωνιστική της volley league. Καθοριστικός πόντος δόθηκε στους Πειραιώτες στο πρώτο σετ σε μια φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Κατέρρευσαν στα άλλα δυο σετ οι πράσινοι.

Το ματς Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τους πράσινους να προηγούνται με 4-2. Στη συνέχεια οι ισοπαλίες ήταν συνεχομένες και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Μόνο οι πράσινοι στα μέσα του σετ πήραν προβάδισμα με 10-14. Ο Ολυμπιακός όμως μείωσε γρήγορα σε 13-14. Δύο σερί λάθη από Φρομ (στο σερβίς) και από Όκολιτς έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν και πάλι με δύο πόντους (21-23) με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει ξανά με μπλοκ του Ανδρεάδη.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σετ μπολ (23-24) με το σερβίς του Τσάτσιτς να ξεσηκώνει τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Οι διαιτητές διαφώνησαν, το βίντεο τσεκ δε λειτουργούσε λόγω ίντερνετ, με την απόφαση του Νώντα Γεροθόδωρου να ισχύει τελικά.

Το σετ πήγε στον Ολυμπιακό με 30-28.

Το τριφύλλι επηρεασμένο από το πως κρίθηκε το πρώτο σετ δεν μπήκαν καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να προηγηθεί με 7-3 γρήγορα. Ο Παναθηναϊκός πλησίασε (14-10) με τον Τσάτσιτς αλλά ο Φρομ συνέχισε να είναι εντυπωσιακός σε σερβίς και επίθεση φέρνοντας και πάλι τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος (19-13) με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο καλεί τάιμ άουτ. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το σετ με άσο του Όκολιτς για το 2-0 στα σετ.

Το τρίτο σετ ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία με τον Ολυμπιακό να το κατακτά με σκορ 25-15. Τα σετ: 30-28, 25-17, 25-15

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.