ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάλυση του Μπόλονι για τις μεταγραφές (vid)

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Σανκαρέ, Ενκγμπακοτό και Νιάς μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι στη Nova.

Η ανάλυση του Μπόλονι για τις μεταγραφές (vid)

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Σανκαρέ, Ενκγμπακοτό και Νιάς μίλησε ο Λάζλο Μπόλονι στη Nova.

«Όσον αφορά τους δύο μέσους, είναι θέσεις στις οποίες υποφέραμε περισσότερο. Και εδώ θέλω να αναφερθώ στους τραυματισμούς των Μπουζούκη και Κουρμπέλη. Αναφορικά με τον Κουρμπέλη, η παρουσία του στο κέντρο έφερνε την ασφάλεια, αλλά έκανε και δουλειά με την προώθηση της μπάλας. Με την τεχνική του μας έφερνε την ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι και έκανε τις κάθετες πάσες. Επίσης ο Βέλεθ με τη δυναμική και το κουράγιο του, στάθηκε στο ύψος του και έδωσε καλές απαντήσεις, αλλά ο Βέλεθ παραμένει στόπερ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναγκαστήκαμε να φέρουμε έναν ανασταλτικό μέσο, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως στόπερ, αλλά είναι ένας ανασταλτικός μέσος με πολλές δυνατότητες. Ο Σανκαρέ που είναι ένα εξαρο-οκτάρι, περισσότερο οκτάρι, μπορεί να μας βοηθήσει στις κάθετες πάσες. Το γεγονός ότι μπορούμε να έχουμε τρεις παίκτες που βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αναφέρομαι στους δύο νέους παίκτες μας και τον Μαουρίσιο και επιπλέον στον Αλεξανδρόπουλο που έχει ταχύτητα και περιθώρια εξέλιξης, όλες αυτές οι κινήσεις είναι προσπάθειες λογικής ενίσχυσης.

Αναφορικά με την επίθεση, ψάχνουμε μόνιμα μια λύση. Δεν θα ήθελα να πω ότι με τον Ενγκμπακοτό βρήκαμε τον εξαιρετικό και ιδιαίτερο παίκτη, αλλά δεδομένης της κατάστασης και της περιόδου, θεωρώ ότι μπορέσαμε να φέρουμε λίγο φρέσκο αέρα στο ρόστερ. Παράλληλα αναγκαστήκαμε να αποχαιρετήσουμε κάποιους παίκτες. Το ρόστερ μας παραμένει με 34 παίκτες και ακόμα είναι μεγάλο, αλλά όπως έχω πει στην ανάπτυξη μιας κατάστασης, πρέπει να κρατήσουμε μια λογική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.