ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Lockdown: Κλείδωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα!

Στο «τραπέζι» βρίσκεται επίσης η απαγόρευση  διαδημοτικών μετακινήσεων στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην εφαρμογή του εν λόγω μέτρου. Αυστηρότερα μέτρα αναμένεται να εφαρμοστούν στην Πάτρα.

Lockdown: Κλείδωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα!

Σκληρότερα περιοριστικά μέτρα αναμένεται να ληφθούν προκειμένου να ανακοπεί το νέο κύμα της πανδημίας.

Αύριο Παρασκευή θα γίνει η κρίσιμη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων οι οποίοι θα εξετάσουν το πρόβλημα της κινητικότητας σε περιοχές επιβαρυμένες επιδημιολογικά όπως η Αττική, η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη και θα καταθέσουν την εισήγησή τους στην κυβέρνηση. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης, αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο στις 18:00 κατά την ενημέρωση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Η σημερινή εισήγηση των λοιμωξιολόγων (της “μικρής” επιτροπή που συνεδριάζει κάθε Πέμπτη) είναι να «κοκκινίσει» τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η Αχαΐα. Μέχρι πρότινος στο κόκκινο βρισκόταν μόνο ο δήμος Πατρέων.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ είναι πολύ πιθανόν να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα κατά τα Σαββατοκύριακα και όχι τις καθημερινές, καθώς είναι πιο εύκολο να ελεγχθεί η εφαρμογή των μέτρων ενώ δεν αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο συνωστισμό στα Μέσα Μεταφοράς.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 είναι πολύ πιθανόν να εφαρμοστεί από το προσεχές Σαββατοκύριακο, 6-7 Φεβρουαρίου.

Στο τραπέζι βρίσκεται επίσης η απαγόρευση  διαδημοτικών μετακινήσεων στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην εφαρμογή του εν λόγω μέτρου.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/lockdown-apagoreysi-kykloforias-stis-1800-savvatokyriaka-sto-kokkino-i-thessaloniki Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.