ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η κουβέντα του Μπόλονι με τους ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, ο Λάζλο Μπόλονι συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να λυθεί η παρεξήγηση.

Παναθηναϊκός: Η κουβέντα του Μπόλονι με τους ποδοσφαιριστές

Τις προηγούμενες ημέρες, έγινε γνωστό, πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ζήτησαν να μιλήσουν με τον μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο ώστε να του εκφράσουν τις αντιρρήσεις και τα παράπονά τους, για τον τρόπο που τους προσεγγίζει ο προπονητής, Λάζλο Μπόλονι.

Είναι γνωστό πως ο Ρουμάνος τεχνικός είναι λάτρης της πειθαρχίας και δεν διστάζει να βγάλει προς τα έξω τη δυσαρέσκειά του για κάποιους παίκτες, ακόμα και on air, μετά τα ματς που δίνει ο Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε να τους δεχθεί, καθώς αν δεχόταν θα έβγαζε προς τα έξω ένα «άδειασμα» προς το πρόσωπο του Μπόλονι, ωστόσο το θέμα κλήθηκε να λύσει ο ίδιος ο προπονητής.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.234 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει η «Livesport», ο Μπόλονι το προηγούμενο διήμερο, αφιέρωσε πολύ χρόνο ώστε να ακούσει τα παράπονα και τις απόψεις των ποδοσφαιριστών του. Στην κουβέντα αυτή, ανέλυσε στους παίκτες της ομάδας το σκεπτικό του, με το θέμα της παρεξήγησης να λήγει για την ώρα.

Η κίνηση αυτή του Λάζλο Μπόλονι μπορεί να αποτέλεσε μια μικρή «έκπληξη» ωστόσο είναι δεδομένο, πως ο πολύπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να δουλεύει με το σκεπτικό του και τις ιδέες του, ωστόσο η κίνηση για να λυθεί η παρεξήγηση, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μια κίνηση τακτικής, ώστε να έρθει πιο κοντά με τους παίκτες του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.