ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00, NOVASPORTS2, PANATHINAIKOS24.GR)

Με προβλήματα και απουσίες στο ΣΕΦ

Ο Παναθηναϊκός πάει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (21:00, Novasports2, Panathinaikos24.gr), στο δεύτερο και τελευταίο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα.

Με προβλήματα και απουσίες στο ΣΕΦ

Δεύτερη και τελευταία πράξη για τους δύο «αιωνίους» αντιπάλους, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στο ΣΕΦ με αρκετά προβλήματα, ώστε να αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί απόψε να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό, χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού. Προβλήματα τραυματισμών έχει και ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, με τους Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ να τίθενται εκτός αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός δεν διάγει και το καλύτερο του αγωνιστικό διάστημα, καθώς προέρχεται από την ήττα εντός συνόρων για το πρωτάθλημα από τον Προμηθέα και μάλιστα εντός έδρας, ενώ και βαθμολογικά οι «πράσινοι» στη φετινή Ευρωλίγκα βρίσκονται αρκετά χαμηλά με ρεκόρ 8-14.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ερυθρόλευκοι και αυτοί με τη σειρά τους έχουν τα δικά τους θέματα, καθώς έχουν υποστεί αρκετές ήττες στο ΣΕΦ, ενώ το ρεκόρ τους είναι στο 11-12.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...