ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Πελάτες ακόμα και έτσι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον μεγάλο Κάτας, που έδωσε ρεσιτάλ, για τον Μποχωρίδη ο οποίος έκανε μαγικά και για τον Παναθηναϊκό που έκανε πλάκα μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

Πελάτες ακόμα και έτσι!

Εχουμε πει, ότι τους κερδίζουμε με κάθε τρόπο. Αυτό έγινε και σήμερα. Ενας ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός, που με τον Κάτας στον πάγκο θύμισε κανονικό Παναθηναϊκό, έκανε πλάκα στον Ολυμπιακό, τον κέρδισε με 88-77 μέσα στο ΣΕΦ και απέδειξε, ότι όποιος δεν τον σέβεται απλά το πληρώνει.

Τι άλλο να γίνει, για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό; Επαιζε ο Παναθηναϊκός εναντίον οκτώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι πέντε αντίπαλοι και οι τρεις διαιτητές, που έκαναν τα πάντα, για να σταματήσουν την αρμάδα του Κάτας. Αλλά ο Κάτας και τα παιδιά του δεν καταλάβαιναν σήμερα τίποτα. Πήγαν μέσα στο ΣΕΦ και κέρδισαν πεντακάθαρα και στεγνά. Ελειπε ο Νέντοβιτς. Ε και; Υπήρχε ο Μποχωρίδης, που έκανε ασύλληπτα πράγματα στο παρκέ με 15 πόντους και ένα μόνο σουτ χαμένο, όσο έπαιξε. Ο Σαντ-Ρός έδωσε ρεσιτάλ αμυντικά πάνω στον Σλούκα, αλλά και στην επίθεση με 4 στα 6 τρίποντα, 20 πόντους και 5 ασίστ. Πως είπατε; Δεν ξέρει να σουτάρει;

Στην άμυνα του Ολυμπιακού οι παίκτες του Παναθηναϊκού με Παπαγιάννη, Μήτογλου, Μπέντιλ, Ουάιτ, Παπαπέτρου έκαναν πάρτι στα ριμπάουντ και ανανέωναν συνέχεια τις επιθέσεις. Οποιος υποτίμησε τον Παναθηναϊκό του Κάτας, ας κοιτάξει το τελικό σκορ . 77-88. Οσο για τους διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή στον Κάτας, ενώ περπάταγε στον αγωνιστικό χώρο Ζαν -Σαρ, αλλά τα βήματα δεν δόθηκαν ποτέ. Αυτή η φάση και μόνο λέει τι έγινε απόψε.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα στο ΣΕΦ μίλησε η Παναθηναϊκή ψυχή, η βαριά φανέλα του εξάστερου και ήταν μία από τις πιο εύκολες νίκες που έκανε φέτος στην Ευρωλίγκα η ομάδα. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο, διότι πήγαν σήμερα στο ΣΕΦ και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό. Ακόμα και έτσι ακόμα και στα κάτω τους (που να είναι και στα πάνω τους) τους έχουν πελάτες και το λάθος, που έκαναν στον πρώτο γύρο(γίνονται και εκπλήξεις) το κάλυψαν. Εχασαν με 71-78 και σήμερα κέρδισαν με 77-88. Δυστυχώς αποφάσισαν να πέσουν Α2, για να μας αποφύγουν στο πρωτάθλημα και δεν θα πάρουμε χαρά σε άλλα δύο ματς εναντίον τους φέτος. Αν παίζαμε συνέχεια με τον Ολυμπιακό περίπατο μπαίναμε οκτάδα στην Ευρωλίγκα.

Μπράβο στον Διαμαντίδη, στον Αλβέρτη, που την κ….τους την έχουν περάσει σε όλη την ομάδα και το είδαμε και σήμερα στο ΣΕΦ. Οσο για τον Κάτας φαίνεται, ότι με το καλημέρα βάζει σφραγίδα, παίρνει ότι καλύτερο μπορεί από τον κάθε παίκτη, η ομάδα έχει πλάνο στην επίθεση και βάζει την μπάλα πολύ μέσα στην ρακέτα, ενώ δαγκώνει τον αντίπαλο στην άμυνα.

Αυτή η ομάδα θέλει στήριξη από όλο τον Παναθηναϊκό κόσμο, διότι το αξίζει. Σας ευχαριστούμε, που για άλλη μία φορά μας δώσατε χαρά…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.