ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, NOVASPORTS 1, PANATHINAIKOS24.GR)

Ντεμπούτο για νέους και ευκαιρία για διπλό στο Περιστέρι

Με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα και με διάθεση για «διπλό» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ντεμπούτο για νέους και ευκαιρία για διπλό στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι και με τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο με διάθεση να «σβήσει» τη γκέλα της περασμένης αγωνιστικής και να παραμείνει στο κυνήγι μια θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Λάζλο Μπόλονι πήρε μαζί στην αποστολή τους Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ και Νιάς και κατά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους ρίξει απευθείας στα βαθιά.

Από την πλευράς τους, οι γηπεδούχοι έχουν νέο προπονητή, καθώς μεσοβδόμαδα και μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας, προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας με τον Νταμίρ Κάναντι. Τη θέση του στον πάγκο ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης που απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της νέας του ομάδας.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα την πρώτη του εμφάνιση κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως να κάνει και ο Φάνης Μαυρομμάτης που πρόσφατα πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος από το «τριφύλλι» στην ομάδα των Δυτικών προαστείων.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 35 βαθμούς, ενώ ο γηπεδούχος Ατρόμητος στην 7η θέση με 25 βαθμούς. Οι «πράσινοι» έχουν απόλυτο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...