ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η έμπνευση του Κάτας και το παγωμένο βλέμμα του Σπανούλη

Ο Αρης Λαούδης γράφει για την πραότητα του Κάτας, συγκρίνει τι έκαναν Σαντ Ρος-Μποχωρίδης έναντι Σλούκα-Σπανούλη και καταγράφει το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Η έμπνευση του Κάτας και το παγωμένο βλέμμα του Σπανούλη

Ο Κάτας έχει μια πρωτοφανή πραότητα στην άκρη του πάγκου. Ούτε σφιγμένες γροθιές, ούτε πανηγύρια, ούτε χαμόγελα, ούτε καν γκριμάτσες απογοήτευσης ή ενθουσιασμού. Τέτοιο… παγετώνα σε προπονητή μπάσκετ δεν έχω ξαναδεί. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ηρεμία και αυτή η ηρεμία μοιάζει να είναι η βασική διαφορά του τωρινού Παναθηναϊκού με τον Παναθηναϊκό του προηγούμενου διμήνου. Όχι, ο Σαντ Ρος δεν έγινε Κάρολ, ο Μποχωρίδης δεν ντύθηκε Διαμαντίδης, ο Μπέντιλ δεν είναι Χάινς, ούτε ο Γουάιτ θυμήθηκε τα νιάτα του στη Ζάλγκιρις. Όλοι αυτοί κέρδισαν από την πραότητα του Κάτας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...