ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λύθηκε το πρόβλημα με το δελτίο του Σανκαρέ, στην 11άδα ο Βιγιαφάνιες

Ενα πρόβλημα στην ημερομηνία της κάρτας υγείας του Σανκαρέ έφερε τον Λούκας Βιγιαφάνιες στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο την τελευταία στιγμή. Λύθηκε λίγο πριν τη σέντρα το θέμα, στον πάγκο ο Σενεγαλέζος.

Λύθηκε το πρόβλημα με το δελτίο του Σανκαρέ, στην 11άδα ο Βιγιαφάνιες

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όσον αφορά την παρουσία των Σανκαρέ και Ενγκμπακοτό στην αποστολή της ομάδας.

Το πρόβλημα σχετίζεται με τις ημερομηνίες στις κάρτες υγείας των δελτίων των παραπάνω ποδοσφαιριστών, το οποίο επεσήμανε ο διαιτητής της αναμέτρησης Σιδηρόπουλος, με τον Σανκαρέ μάλιστα να έχει δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Στην θέση του ο Βιγιαφάνιες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελικά και οι δύο θα είναι στον πάγκο και θα εχουν δικαίωμα να παίξουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.