ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την γλίτωσε… φθηνά ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ χτύπησε στο κεφάλι στο ματς με τον Ατρόμητο, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί μια απλή διάσειση.

Παναθηναϊκός: Την γλίτωσε... φθηνά ο Σένκεφελντ

Φθηνά τη γλίτωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ, μετά από μία σύγκρουση με τον Σάλομον, έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Νιάς να μπαίνει στη θέση του.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετέβη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή και έδειξε ελαφριά διάσειση.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.