ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Ανάλυση μεταγραφών: Ποιότητα, έκρηξη, ταχύτητα (vids)

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ, Νιάς) μπήκαν κατευθείαν στην πίεση και ήταν καθοριστικοί παράγοντες στη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου. Η ανάλυση του panathinaikos24.gr.

Ανάλυση μεταγραφών: Ποιότητα, έκρηξη, ταχύτητα (vids)

Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Ενγκμπακοτό, Σανκαρέ, Νιάς) μπήκαν κατευθείαν στην πίεση και ήταν καθοριστικοί παράγοντες στη σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου. Η ανάλυση του panathinaikos24.gr.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου με 3-2. Το τριφύλλι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έβγαλε αντίδραση και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα μπήκαν από νωρίς στη νέα πραγματικότητα, προσφέροντας πολλά και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Το panathinaikos24.gr αναλύει.

Νιάς: Χωρίς… ζέσταμα, αλλά με δυναμισμό

Ο Νιάς, παρά το γεγονός ότι καλά – καλά δε γνωρίζει τα ονόματα των συμπαικτών του (έχει κάνει μόλις μια προπόνηση), μπήκε στα βαθιά και μάλιστα απότομα! Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ ανάγκασε τον Μπόλονι να σηκώσει άρον – άρον τον νεαρό χαφ και να τον χρησιμοποιήσει ως κεντρικό αμυντικό δίπλα στον Βέλεθ. Το πρώτο δείγμα ήταν άκρως θετικό. Ναι, ο Νιάς έχασε τον Αγκάγιεφ στη φάση του 2-2, αλλά αυτό ήταν και το μοναδικό του λάθος, το οποίο οφείλεται στη χημεία. Κατά τα λοιπά, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Είχε δυναμισμό, έβγαινε πρώτος στις φάσεις, είχε καθοριστικά τάκλιν και ψυχραιμία στις τοποθετήσεις του.

Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ 327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενγκμπακοτό: Έκρηξη και ταχύτητα

Αυτός που έδειξε τα περισσότερα… χαρίσματα ήταν ο Γιενί Ενγκμπακοτό. Ο Κογκολέζος εξτρέμ είχε ταχύτητα, έκρηξη, αυτοπεποίθηση και έδειξε να είναι έτοιμος. Άλλωστε, μέχρι να αφεθεί ελεύθερος από την Γκινγκάμπ είχε γεμάτη σεζόν. Η ενέργειά του στο νικηφόρο γκολ του Σανκαρέ, έδειξε τα παραπάνω. Έκανε την κίνηση στον χώρο, έβαλε την μπάλα κάτω με το κεφάλι, μπήκε στην περιοχή και γύρισε ιδανικά την μπάλα στον σωστό χρόνο και χώρο. Έτοιμος για ενδεκάδα!

Σανκαρέ: Καθοριστικό γκολ, έχει δύναμη, θέλει ρυθμό

Ο Γιουνούς Σανκαρέ μπήκε κι αυτός ως αλλαγή μαζί με τον Ενγκμπακοτό. Ηταν στα πλάνα του Μπόλονι να παίξει ως βασικός, αλλά η “περιπέτεια” με την κάρτα υγείας, άλλαξε τα σχέδια. Αγωνίστηκε αντί του Βιγιαφάνιες, ως κλασικός box to box. Έδωσε στην ομάδα δύναμη στη μεσαία γραμμή και μαχητικότητα. Σημείωσε το καθοριστικό γκολ της νίκης, κάνοντας σωστή κίνηση μέσα στην περιοχή. Έχει ποιότητα, αλλά του λείπει ο ρυθμός κι αυτό είναι λογικό. Άλλωστε, ήταν για πάνω από ένα μήνα δίχως επίσημο ματς λόγω της διακοπής στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή για τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.