ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαϊκάλης: «Συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, ήμουν ερωτευμένος – Οταν μία γυναίκα λέει όχι, επιμένω» (vid)

Δημόσια συγγνώμη προς την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή ζήτησε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Παύλος Χαϊκάλης.

Χαϊκάλης: «Συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, ήμουν ερωτευμένος - Οταν μία γυναίκα λέει όχι, επιμένω» (vid)

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης κατήγγειλε ότι έπεσε την περίοδο, που σπούδαζε υποκριτική στην Ελλάδα, η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή.

Η ίδια στην καταγγελία που έκανε αποκάλυψε πως πρόκειται για πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό. Το απόγευμα του Σαββάτου (6/2), όπου και έγινε η εν λόγω καταγγελία, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» Σίσσυ Χρηστίδου, όπου και έγινε η καταγγελία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη που της είπε πως αναγνώρισε ότι η ηθοποιός μιλούσε για τον ίδιο και ότι ήθελε να βγει να τοποθετηθεί και να μιλήσει για την δική του πλευρά.

Έτσι ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής (7/2, έπειτα από δική του επιθυμία, προκειμένου να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα.

Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...