ΚΛΕΙΣΙΜΟ
VOLLEY LEAGUE

«Καθάρισε» ΟΦΗ και επέστρεψε στις νίκες!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη και επίστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη.

«Καθάρισε» ΟΦΗ και επέστρεψε στις νίκες!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στην Κρήτη και επίστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε γρήγορα προβάδισμα με 4-7. Με σερί πρώτους χρόνους του Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 8-12 αλλά με δύο σερί άσους του Μάρκς η ομάδα της Κρήτης μείωσε σε 11-12.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός προσπέρασε και πάλι με τέσσερις πόντους (12-16) αλλά τα καλά σερβίς του Ντράγκο (δύο άσοι) έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Άκη Φλαούνα να προηγηθεί με 17-16 μετά από λάθος του Ράπτη. Με άσο του Πελεκούδα και λάθος του Μάρκς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 17-20 και το 18-24 με δύο άσους του Ράπτη. Με πόντο του Έλληνα διαγώνιου έκλεισε και το πρώτο σετ για τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός πήρε αέρα 6 πόντων. Με μπλοκ του Χαραλαμπίδη και λάθος επίθεση του Ράπτη ο ΟΦΗ μείωσε σε 14-16 φτάνοντας και στο 16-17 με τον Μαρκς. Ο Παναθηναϊκός βρήκε όμως και πάλι τις λύσεις, προσπέρασε με 16-21 και κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 19-25 με επίθεση του Ανδρεόπουλου.

Ο ΟΦΗ στο τρίτο σετ αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με σκορ 25-21.

Το τέταρτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Με επίθεση του Ράπτη και μπλοκ του Ανδρεόπουλου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 18-19 αλλά ισοφαρίστηκε με επίθεση του Ρουμελιωτάκη. Με πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ και λάθος του Φραγκιαδάκη το τριφύλλι έφτασε στο 19-21 και 22-24 με τον ΟΦΗ να μειώνει στον πόντο. Τελικά, ένας πρώτος χρόνος του Ρανγκέλ τελείωσε το σετ και το ματς για τον Παναθηναϊκό.

Τα σετ 1-3 (19-25, 19-25, 25-21, 23-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.