Μετά το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών μετέβη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και είχε συνομιλία με τους παίκτες.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αφού τόνισαν πως στηρίζουν την ομάδα αλλά και τον Λάζλο Μπόλονι, επεσήμαναν πως όλοι είναι μια οικογένεια και τους εμψύχωσαν ενόψει και της συνέχειας.

Παράλληλα τους ζήτησαν να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, να βγουν στην Ευρώπη, αλλά και να πάρουν το Κύπελλο.

«Πρέπει να είστε όλοι μία οικογένεια, αυτό σημαίνει, ότι δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω, ότι συμβαίνει στα αποδυτήρια. Στηρίζουμε και τον προπονητή και εσάς, θέλουμε να δίνετε και την ψυχή σας στο γήπεδο. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να βγείτε στην Ευρώπη και να πάρετε την δεύτερη θέση»

Επίσης, υπήρξε τόνωση του ηθικού και της ψυχολογίας ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της ερχόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο, όπου οι οπαδοί τόνισαν στους παίκτες, ότι πρέπει να τα δώσουν όλα, για να έρθει η νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS