ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Μακάρι να βρεθώ στον Παναθηναϊκό, φέτος δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες»

Για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Δημήτρης Πρίφτης, αναφερόμενος στην πρόσφατη προσέγγιση αλλά και σε πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Πρίφτης: «Μακάρι να βρεθώ στον Παναθηναϊκό, φέτος δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες»

Για τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Δημήτρης Πρίφτης, αναφερόμενος στην πρόσφατη προσέγγιση αλλά και σε πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε  στην εκπομπή «Pick-n-roll». στην προηγούμενη θητεία του στον «πράσινο» πάγκο (ως βοηθός) και εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει κάποια στιγμή το «τριφύλλι» ως πρώτος προπονητής.

Για το παρελθόν και τη φετινή προσέγγιση, είπε: «Όλα ξεκίνησαν όταν έφυγα από τη Ρόδο για να βοηθήσω τον Φράγκι, σε μια σεζόν που πήραμε και το πρωτάθλημα. Υπάρχει πάντα καλή σχέση. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Υπήρχε ενδιαφέρον και γεγονότα φέτος. Μια ομάδα που είναι σε υψηλότατο επίπεδο στη χώρα μας. Πολύ θα το ήθελα να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, με τις σωστές διαδικασίες και με τον σωστό τρόπο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν ήταν ώριμα για να γίνει».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση στη Ρωσία, ανέφερε τα εξής: «Εδώ είναι άλλη κατάσταση. Υπάρχει κανονική ζωή. Οι πτήσεις είναι χωρίς απαίτηση τεστ και τη μάσκα την βάζουν για… μούσι. Θα κάνω το εμβόλιο Σπούτνικ. Είμαι από τους λίγους που δεν έχουν κολλήσει. Προσέχω πολύ και πρώτη φορά στη ζωή μου μαγειρεύω μόνος μου. Γενικά όμως είναι όλα ανοιχτά».

Για την Ούνιξ: «Κάναμε καλό Ιανουάριο με σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχουμε 11 σερί νίκες. Αυτές βέβαια μπορεί να σε βάλουν σε… μέθη. Προσπαθούμε να είμαστε στις πρώτες ομάδες. Το ίδιο θέλουμε και φέτος και κοιτάμε προς τα πάνω. Είναι σημαντικό το πώς θα γίνουν οι διασταυρώσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...