ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Για τους τρεις πόντους με την Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. (EΡΤ Sports) στο κλειστό του Αγίου Θωμά και το τρίποντο είναι ο στόχος.

Παναθηναϊκός: Για τους τρεις πόντους με την Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. (EΡΤ Sports) στο κλειστό του Αγίου Θωμά και το τρίποντο είναι ο στόχος.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στις νίκες στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στο ματς κόντρα στην αξιόμαχη Κηφισιά.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν αντίπαλο που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και το έχει ξανακάνει στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Για εμάς ξεκίνησε ήδη μια σειρά αγώνων πλέον που θέλουμε να τους παίρνουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Ξέρουμε ότι μείναμε λίγο πίσω στη βαθμολογία ωστόσο ο δεύτερος γύρος μόλις ξεκίνησε και έχουμε τα περισσότερα κρίσιμα ματς στην έδρα μας. Η Κηφισιά είναι μια από τις ομάδες που χρειάζονται προσοχή και σίγουρα χρειαζόμαστε ένα ακόμα καθαρό τρίποντο για να πορευτούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια προς τον στόχο μας».

Το λίμπερο της Κηφισιάς Τάσος Σωνάκης που τη σεζόν 2019-20 αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Η ομάδα μας αυτό το διάστημα μπορεί να έχει απουσίες, μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από όλη την κατάσταση που επικρατεί αλλά αυτό δεν μας πτοεί. Έχουμε μάθει σε κάθε αγώνα να μην κοιτάμε το σκορ αλλά να παίζουμε την κάθε φάση και τον κάθε πόντο ξεχωριστά.

Αυτό άλλωστε το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα πάμε στο γήπεδο του Αγίου Θωμά και θα βγάλουμε ψυχή πείσμα και μαχητικότητα όπως ακριβώς κάναμε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στο τέλος θα δούμε τι θα δείξει το αποτέλεσμα. Είναι περίεργο συναίσθημα να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα την οποία αγάπησες, την γνώρισες και έφτασες μαζί της σε επιτυχίες. Αυτό το συναίσθημα το έχουμε περάσει οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι αθλητές αλλά κανέναν δεν πρέπει να επηρεάζει είτε ψυχολογικά είτε αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...