ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα της Ζενίτ στον Παναθηναϊκό: «Παρακαλώ να είστε υγιείς»! (Pic)

Με ένα συγκινητικό τρόπο η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έστειλε το δικό της μήνυμα στον Παναθηναϊκό.

Μήνυμα της Ζενίτ στον Παναθηναϊκό: «Παρακαλώ να είστε υγιείς»! (Pic)

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, με τον κορωνοϊό να έχει χτυπήσει για τα καλά την ομάδα.

Η «πράσινη» ΚΑΕ έχει ανακοινώσει 7 θετικά κρούσματα, ενώ έχει μπει σε καθεστώς υψηλής επιτήρησης, με τις προπονήσεις να έχουν διακοπεί. Ενώ αναβλήθηκαν δύο αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες να δώσουν οι «πράσινοι» σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα η Ευρωλίγκα έχει προγραμματίσει ματς στις 17 Φεβρουαρίου, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τη Ζενίτ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο η Ζενίτ που ήταν από τις πρώτες ομάδες που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό στην αρχή της σεζόν με πολλά κρούσματα σε παίκτες και τεχνικό τιμ, έστειλε το δικό της μήνυμα στο «τριφύλλι», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως κατανοεί από πρώτο χέρι, τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται οι «πράσινοι».

Στο μήνυμά της, αναφέρει πως η υγεία είναι πολύτιμη, ενώ το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Αναλυτικά το μήνυμά της Ζενίτ:

«Παρακαλώ να είστε υγιείς. Το μπάσκετ είναι μόνο μια πτυχή της ζωής μας, αλλά η υγεία είναι πολύτιμη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.