ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γιώργος Λιάγκας: «Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (Vid)

Η σεξουαλική επίθεση που αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: «Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (Vid)

Κι ενώ «φούντωσε» στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης (10/2) η συζήτηση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία στο θέατρο, ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε τη ροή και «πάγωσε» τους συνεργάτες του με μία αποκάλυψη «βόμβα». Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος φανερά φορτισμένος αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημά του στον χώρο του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε κομπιάζοντας τα εξής: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...