ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύσσα για το Κύπελλο! (vids)

Στον Παναθηναϊκό η σκέψη πρέπει να είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει.

Λύσσα για το Κύπελλο! (vids)

Στον Παναθηναϊκό η σκέψη πρέπει να είναι μόνο στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει.

Οι πράσινοι αρχίζουν μια σειρά από αγώνες υψηλών απαιτήσεων που θα κρίνουν πάρα πολλά. Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά και δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με ντέρμπι, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο την Κυριακή. Ναι, μπορεί το μυαλό του κόσμου να βρίσκεται στο μεγάλο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους, αλλά η προσοχή της ομάδας τώρα πρέπει να είναι στραμμένη αλλού. Το ντέρμπι μπορεί να περιμένει.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση στα Γιάννενα, κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. Ο Παναθηναϊκός θα πάει στην πόλη της Ηπείρου, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος θα διεκδικήσει την υπόθεση πρόκριση και θα το κάνει με πάθος. Ο ΠΑΣ είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και δεν πρόκειται να… παραιτηθεί. Αντιθέτως, θα προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στο τριφύλλι, γνωρίζοντας, μάλιστα, ότι ακολουθεί και το ντέρμπι αιωνίων με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Λάζλο Μπόλονι πρέπει να κάνουν σωστή διαχείριση. Σαφώς και δεν είναι εύκολο να μη σκέφτεται καθόλου το ντέρμπι. Ομως, προέχει το Κύπελλο, ένας θεσμός στον οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει. Θυμίζουμε ότι αν ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, θα προκριθεί στους 4 της διοργάνωσης. Το μυαλό τώρα πρέπει να είναι εκεί. Στην αυριανή αναμέτρηση και το Κύπελλο. Πρέπει να υπάρχει… πάθος και λύσσα για το αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Αμέσως μετά, ας γίνουν όλοι ταλιμπάν για το ντέρμπι της Λεωφόρου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.