ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παύλος Χαϊκάλης: «Γιατί η Ηλιάνα δεν έκλεισε το τηλέφωνο και με άφησε να φτάσω στην κορύφωση;»

Θέση για την καταγγελία που έκανε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή σε βάρος του πήρε μέσω συνέντευξης που έδωσε ο δημοφιλής ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

Παύλος Χαϊκάλης: «Γιατί η Ηλιάνα δεν έκλεισε το τηλέφωνο και με άφησε να φτάσω στην κορύφωση;»

Ο Παύλος Χαϊκάλης, επανήλθε με μια ακόμη συνέντευξη, για το θέμα της καταγγελίας που έκανε η ηθοποιός, Ηλιάνα Αραβή.

Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο απλά”.

Πώς αισθάνεσαι εσύ;

Πώς να αισθάνομαι Σάσα μου; Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα στο κλείσω

Από εκεί και πέρα τι να σου πω…

Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες.

Πώς σου φαίνονται αυτά που έγραψε η Έλενα Ακρίτα περί “παλιάς κοπής”;

Να ‘ναι καλά τώρα που είμαι σε μία δύσκολη θέση που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω παρακάτω.

Έγραψε για σένα και ο Αύγουστος Κορτώ κάτι σχετικά με αυτό που είπες για τους άνδρες παλιάς κοπής.

Ποιος είναι ο Αύγουστος Κορτώ;

Ο συγγραφέας.

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει. Αλλά ως τι με βρίζει; Ότι ήταν βάναυσο αυτό το οποίο έκανα; Δηλαδή αν βγει για μένα, για τους άλλους τι πρέπει να βγει; Δεν έγινε η πράξη, αλλά τέλος πάντων. Βρήκε να πει για μένα. Ασ’ το, σε παρακαλώ τώρα.

Ξέρεις ποια είναι η ιστορία; Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να γυρίσει και να πει δημόσια “ρε παιδιά, δεν είναι έτσι αυτός ο άνθρωπος”. Σαράντα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα να βγαίνει ο Κορτώ που δεν τον ξέρω. Τι να πω τώρα εγώ. Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά.

Πηγή: thetoc.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.