ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: «Επτά παίκτες και τρία μέλη του σταφ έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι επτά παίκτες και τρία μέλη του σταφ προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Νέα τεστ την Παρασκευή (12/2).

Παναθηναϊκός: «Επτά παίκτες και τρία μέλη του σταφ έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...