ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καθάρισε» την Κηφισιά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ της Κηφισιάς και έκανε το δύο στα δύο στη Volley League

«Καθάρισε» την Κηφισιά ο Παναθηναϊκός

Εύκολο απόγευμα είχαν οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κόντρα στην Κηφισια. Οι πράσινοι επικράτησαν με 3-0 σετ.

Το ματς Η Κηφισιά μπήκε στο ματς φουριόζα και με εντυπωσιακό Ζουπάνη προηγήθηκε με 8-12 με τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει με τον Ρανγκέλ. Με άστοχο σερβίς του Τσάτσιτς η ομάδα των βορείων πραστίων έφτασε στο 11-14 με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 13-14 με μπλοκ του Ανδρεόπουλου.

Με άσο του Κασαμπαλή η Κηφισιά προηγήθηκε με 14-17 σε εκείνο το σημείο όμως ξεκίνησε το σερί του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έφτασαν στο 19-17 μετά από χαμένη επίθεση του Σπυριούνη και με 22-19 μετά από νέο λάθος της ομάδας του Νίκου Ζαλμά. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευόμενος τη διαφορά που είχε χτίσει κατέκτησε το σετ (25-22) με επίθεση του Ράπτη.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 11-14. Το τριφύλλι όμως με ένα επιθετικό ντεμαράζ γύρισε το παιχνίδι και έφτασε στην κατάκτηση του με 25-19.

Στο τρίτο σετ οι πράσινοι προηγήθηκαν 8-2, οι φιλοξενουμενοι αντέδρασαν κάπως αλλα ηττήθηκαν με 25-21.

Τα σετ 3-0 (25-22, 25-19, 25-21)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.