ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παράταση του lockdown μέχρι τα μέσα Μαρτίου; (vid)

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν ίσως το lockdown να μην λήξει στις 28 Φεβρουαρίου αλλά αργότερα, ενδεχομένως μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Παράταση του lockdown μέχρι τα μέσα Μαρτίου; (vid)

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν ίσως το lockdown να μην λήξει στις 28 Φεβρουαρίου αλλά αργότερα, ενδεχομένως μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή: «Το βασικό ερώτημα είναι πότε τελειώνει αυτό. Είναι το τελευταίο; Μάλλον. Όλα δείχνουν ότι είναι το τελευταίο και αυτό ευχόμαστε. Πότε τελειώνει; Δεν τελειώνει 28 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε. Οι επιστήμονες λένε πως αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, αλλά σημειώστε ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις μεταλλάξεις και πόσο θα επηρεάσουν την κατάσταση, εκτιμάται ότι θα πάμε για τουλάχιστον 6-7 εβδομάδες. Σημειώστε δηλαδή την ημερομηνία, 15 Μαρτίου περίπου. Κάπου εκεί αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά πιθανώς να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ξανά».

Διευκρινίστηκε δε, πως «όταν λέμε τέλος του lockdown, δεν εννοούμε πως ανοίγουν όλα, δεν εννοούμε εστίαση. Μιλάμε για μαγαζιά και σχολεία. Μήπως δούμε ένα Πάσχα, όχι κανονικό, αλλά να μην είναι σαν το περσινό…».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.