ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανακοίνωση Δημοσιογράφων ΕΡΤ: «Tο σημείωμα για την Ικαρία είναι πραγματικό, δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε πιέσεις»

Η ανακοίνωση των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ για την κυβερνητική παρέμβαση και το περίφημο σημείωμα για την Ικαρία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ανακοίνωση Δημοσιογράφων ΕΡΤ: «Tο σημείωμα για την Ικαρία είναι πραγματικό, δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε πιέσεις» | panathinaikos24.gr

Η ανακοίνωση των Δημοσιογράφων της ΕΡΤ για την κυβερνητική παρέμβαση και το περίφημο σημείωμα για την Ικαρία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά
Μετά το ατύχημα: Οι φωτό-ντροπή του Σουμάχερ που διέρρευσαν για πρώτη φορά 472.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεχόμαστε αφόρητες πιέσεις για το πώς πρέπει να παιχτεί, υποβαθμιστεί ή και να αποσιωπηθεί μια είδηση. Συνήθως οι εντολές είναι προφορικές, το γραπτό σημείωμα του Σαββατοκύριακου όμως είναι πραγματικό γεγονός. Έμεινε για πάρα πολλές ώρες στο γραφείο των παραγωγών και είχαν τη δυνατότητα να το δουν πάρα πολλοί συνάδελφοι. Κι ας μην διακινούν κάποιοι τα περί προβοκατόρικης ενέργειας ή ανοησίας, διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδειχθεί η πορεία της αλυσίδας των εντολών. Εξάλλου η ίδια η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι υπήρξε παρέμβαση. Στο κεντρικό δελτίο των 9 τα πλάνα από το σπίτι του κ. Στεφανάδη (που είχαν προβληθεί για 3-4’’ στο δελτίο των 15.00) αντικαταστάθηκαν από μία φωτογραφία. Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε ούτε φωτογραφία. Πράγματι η είδηση υποβαθμίστηκε και από το σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών καναλιών. Όμως η ΕΡΤ δεν ανήκει σε εφοπλιστές και εργολάβους για να συγκρίνεται με τα ιδιωτικά κανάλια αλλά στον ελληνικό λαό. Το αίτημα για θεσμική και λειτουργική ανεξαρτησία της δεν είναι μόνο των εργαζομένων της, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας».

Νίκος Κορόβηλας Εκπρόσωπος δημοσιογράφων τηλεόρασης

Κατερίνα Φρύσσα Εκπρόσωπος δημοσιογράφων ραδιοφώνου και πολυμέσων

Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα
Υποκλίνεται η Ευρώπη: Η ιδέα που έριξε ο Τζεφ Μπέζος για τη Νάξο την φέρνει 100 χρόνια μπροστά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα 181.623 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close