ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παφίλης: Έβγαλε στη Βουλή αφίσες της ΔΑΠ με ημίγυμνες (vid)

"Αυτοί είναι οι φοιτητές που θέλετε να φτιάξετε. Αυτή είναι η αναβάθμισή σας" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ παρουσιάζοντας αφίσες για πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Βουλή.

Παφίλης: Έβγαλε στη Βουλή αφίσες της ΔΑΠ με ημίγυμνες (vid)

“Αυτοί είναι οι φοιτητές που θέλετε να φτιάξετε. Αυτή είναι η αναβάθμισή σας” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ παρουσιάζοντας αφίσες για πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Βουλή.

Ρεσιτάλ έδωσε την Τετάρτη (10/02) ο Θανάσης Παφίλης στη Βουλή κατά την συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ ανέβηκε στο βήμα και εκφράζοντας την αντίθεσή του στα σχέδια της κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια, έβγαλε αφίσες της ΔΑΠ για πάρτι.

“Μια και μιλάμε για αρχές και αναβάθμιση του πανεπιστημίου, έχω εδώ τη δικιά σας ιδεολογική σύγκρουση στα πανεπιστήμια. Τα πάρτι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Θα τα καταθέσω στα πρακτικά να μείνουν στην ιστορία” τόνισε ο κ. Παφίλης και άρχισε να παρουσιάζει τις αφίσες σχολιάζοντας τόσο τις εικόνες που περιείχαν ημίγυμνες κοπέλες και τους σεξιστικούς τίτλους αλλά και τα εκούσια ορθογραφικά λάθη, όπως “πάρτη”.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Μιλάτε εσείς για διαφθορά στα πανεπιστήμια; Μιλάτε εσείς για διακίνηση ιδεών; Ξέρετε τι θέλετε; Μόνο οι δικές σας ιδέες να είναι αυτές που περνάνε στο πανεπιστήμιο. Η οργή μαζεύεται και θα ξεχειλίσει. Για να καταλάβετε τι φοιτητές θέλετε να φτιάξετε”, κατέληξε ο κ. Παφίλης, ενώ άσκησε κριτική σε ΔΑΠ και ΠΑΣΠ για “έτοιμες σημειώσεις και αντιγραφές” για τις εξεταστικές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.