ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσάβι Ρόκα, η επιστροφή!

Μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναίκό, ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει ξανά στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ!

Τσάβι Ρόκα, η επιστροφή!

Μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναίκό, ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει ξανά στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ!

Ο Καταλανός συμφώνησε σε όλα με την κυπριακή ομάδα και αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας

H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Xavi Roca, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Xavi Roca επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια, για την δεύτερη του θητεία. Είχε προηγηθεί η επιτυχημένη τετραετής του παρουσία, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας τερμάτισε τρεις φορές στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Xavi Roca, που θα πραγματοποιηθεί με την κάθοδο του στην Κύπρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.