Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, μετά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στη συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την ομάδα της Ηπείρου, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» αναμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για να οριστεί νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

«Σε τέτοιες περιπτώσεις την απόφαση την παίρνει ο διαιτητής του αγώνα. Κατά την άφιξή του στο γήπεδο ενημέρωσε ότι θα τεστάρει τον αγωνιστικό χώρο κάτι που έγινε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Μόλις οι ομάδες αποχωρήσαμε για να επιστρέψουμε στ’ αποδυτήρια μας κάλεσε και είπε ότι λόγω της λάσπης και του ότι δεν θα βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, προκύπτει ζήτημα με την ακεραιότητα των παικτών και δεν θα διεξαχθεί το ματς.

Αναμένουμε την απάντηση της ΕΠΟ για τη νέα ημερομηνία. Επιβεβαιώνω και υπήρχε συμφωνία για αλλαγή έδρας, αλλά δεν προβλεπόταν από τον κανονισμό της ΕΠΟ παρά το γεγονός πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες».

Για το αίτημα του ΠΑΣ και τη συμφωνία που υπήρξε για αλλαγή έδρας: «Πράγματι, υπήρξε σχετικό αίτημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να γίνει το πρώτο ματς στην Αθήνα και μάλιστα υπήρχε συμφωνία των δύο ομάδων για αυτό. Ωστόσο ήταν απόφαση της ΕΠΟ να μην υπάρξει τροποποίηση και έτσι το ματς ορίστηκε όπως προέκυψε στην κλήρωση».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS