Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Τι οδήγησε στην αναβολή – Πότε θα γίνει το ματς (Vids)

Λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου των Ιωαννίνων, αναβλήθηκε ο πρώτο προημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό. Τι οδήγησε στην αναβολή και πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός ήταν προγραμματισμένο να αναμετρηθούν σήμερα στο γήπεδο των Ιωαννίνων για τον πρώτο προημιτελικό τους Κυπέλλου Ελλάδας.

Όμως οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ηπειρωτική πόλη αλλά και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των «Ζωσιμάδων», οδήγησαν τον διαιτητή Παπαδόπουλο στην απόφαση να αναβάλλει το ματς, καθώς όπως και σωστά τόνισε υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα όλων των εμπλεκομένων.

Έτσι, παρά τις φωνές που υπήρξαν από την πλευρά του γηπεδούχου ΠΑΣ, δια στόματος του Γιώργου Χριστοβασίλη, η αναμέτρηση δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ για λόγους κανονισμών δεν μπορεί να γίνει ούτε και την Παρασκευή (12/02), που υπήρξε μια πρόταση.

Έτσι το «μπαλάκι» της διεξαγωγής του αγώνα είναι στην πλευρά της ΕΠΟ, η οποία καλείται να βρει κενή ημερομηνία ώστε να γίνει το ματς σε καλύτερες καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» σε δηλώσεις που παραχώρησε ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος, τόνισε πως παρά τη συμφωνία για αλλαγή έδρας, με τον ΠΑΣ, αυτό δεν επετεύχθη, καθώς δεν προβλέπεται στον κανονισμού του Κυπέλλου.

Exit mobile version