ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τον ήθελε ο ΠΑΟ, συμφώνησε με ΤΣΣΚΑ (Pic)

Ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ που είχε βρεθεί και στο στόχαστρο, σύμφωνα με δημοσίευμα φέρεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τον ήθελε ο ΠΑΟ, συμφώνησε με ΤΣΣΚΑ (Pic)

Όπως ανέφερε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Δανός γκαρντ έχει συμφωνήσει με τη ρωσική ομάδα προκειμένου να μετακομίσει στη Μόσχα και στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, η μεταγραφή θα γίνει άμεσα και μόλις ολοκληρωθεί το Κύπελλο Πολωνίας. Η ΤΣΣΚΑ θα πληρώσει στη Ζιέλονα Γκόρα το αντίστοιχο buyout προκειμένου να ολοκληρωθεί μεταγραφή του και στη συνέχεια να ενταχθει στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Λούντμπεργκ είχε ακουστεί πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ως ένας από τους παίκτες που ενδιέφεραν και τον Παναθηναϊκό, όμως η υπόθεσή του παρουσίασε αντικειμενικές δυσκολίες και δεν προχώρησε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.