ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Διούδη και Σένκεφελντ στο ντέρμπι

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι της Κυριακής (14/02) με τον Ολυμπιακό θα τεθούν οι Σωκράτης Διούδης και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός: Με Διούδη και Σένκεφελντ στο ντέρμπι

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες και γι’ αυτό ο Λάζλο Μπόλονι δεν τους είχε στη διάθεση του για το ματς των Ιωαννίνων, κόντρα στον ΠΑΣ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο και οι δύο είναι καλύτερα και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται στα πλάνα του Ρουμάνου προπονήτη, ο οποίος θα τους υπολογίζει κανονικά για το ντέρμπι της Κυριακής (14/02) στο «Απ. Νικολαΐδης», κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αν και βρισκόταν στην αποστολή που θα ταξίδευε στα Γιάννενα, αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή λόγω ενοχλήσεων στη μέση, όμως νοιώθει αρκετά καλύτερα και απ’ αύριο θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Κάτι που σημαίνει, πως αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.388 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά τον Ολλανδό στόπερ, που αποκόμισε μια διάσειση από το ματς του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη εβδομάδα, θα είναι και αυτός με τη σειρά του διαθέσιμος για το ντέρμπι, καθώς αισθάνεται καλύτερα.

Έτσι, μειώνονται τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι και μετά το ματς που δεν έγινε στα Γιάννενα λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, θα προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του, ώστε να είναι πανέτοιμη την Κυριακή για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...