ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παγώνη: «Η δεύτερη δόση έχει περισσότερες παρενέργειες»

Η Ματίνα Παγώνη εξήγησε ότι αρκετοί που έκαναν την δεύτερη δόση είχαν μυαλγίες, έκαναν πυρετό για δύο μέρες, ένιωσαν καταβολή και χρειάστηκε να μείνουν σπίτι

Παγώνη: «Η δεύτερη δόση έχει περισσότερες παρενέργειες» | panathinaikos24.gr

Η δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό έχει παρατηρηθεί ότι έχει περισσότερες παρενέργειες από την πρώτη δήλωσε μιλώντας στο Mega η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. Όπως εξήγησε αρκετοί που έκαναν την δεύτερη δόση παρατηρήθηκε ότι είχαν μυαλγίες, έκαναν πυρετό για δύο μέρες, ένιωσαν καταβολή και χρειάστηκε αν μείνουν στο σπίτι για μικρό διάσστημα.

Απόφαση- Μετά τους Φιλιππίδη- Λιγνάδη: Ο τρίτος, γνωστός ηθοποιός που μπαίνει στη φυλακή!
Απόφαση- Μετά τους Φιλιππίδη- Λιγνάδη: Ο τρίτος, γνωστός ηθοποιός που μπαίνει στη φυλακή! 408.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Υπήρχαν πολλά περιστατικά τέτοια τα οποία τα έχουμε καταγράψει. Αντίθετα όπως είπε στην πρώτη δόση το 99% των πολιτών που εμβολιάστηκε μέχρι στιγμής ένιωσε ένα πόνο μόνο τοπικά.

Αναφερόμενη στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την νοσηλεύτρια τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να δημιουργήσουν παράλυση. «Μπορεί να είναι και από το εμβόλιο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένουμε την διάγνωση των γιατρών και από κει και πέρα βάση των αποτελεσμάτων θα μιλήσουμε. Δεν έχει πει γιατρό ότι φταίει το εμβόλιο για το πρόβλημα με τη νοσηλεύτρια Δεν είναι σωστό να βγαίνουμε και να πετάμε βόμβες και να λέμε ότι αυτό το περιστατικό ήταν από τα εμβόλια ή δεν ήταν από το εμβόλια. Όλα τα εμβόλια έχουν παρενέργειες» κατέληξε η κ. Παγώνη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close