ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Πράσινος μέχρι το 2023 ο Ξενόπουλος!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξενόπουλο μέχρι το 2023.

Επίσημο: Πράσινος μέχρι το 2023 ο Ξενόπουλος!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Ξενόπουλο μέχρι το 2023.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από μικρή ηλικία και στα 18 του, το 2016, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το έχω ξαναπεί ότι ήθελα εξαρχής να συνεχίσω γιατί είμαι πολλά χρόνια εδώ. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με σκοπό να είμαι έτοιμος όταν μου δοθούν οι ευκαιρία, ώστε να ανταμείψω όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσει ψηλά η ομάδα. Το νέο συμβόλαιο είναι μια επιβράβευση για μένα. Θα δείξω ότι αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...