ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το comeback στους κορυφαίους;

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το comeback στους κορυφαίους;

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το comeback στους κορυφαίους;

Γνωστή σε όλους είναι η κατάσταση του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Με το υπερβολικό χρέος στο οποίο είχε περιέλθει η ΠΑΕ, το budget της ομάδας είχε συρρικνωθεί με αποτέλεσμα ένας από τους πιο παλιούς και πετυχημένους συλλόγους στο ελληνικό πρωτάθλημα να μη μπορεί να είναι μέσα στους κορυφαίους της λίγκας.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο συμβαίνουν μικρά θαύματα. Αφ’ ενός το συνολικό χρέος της ομάδας έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και αφετέρου φαίνεται ότι αγωνιστικά ο ΠΑΟ έχει αναπτερωθεί σημαντικά. Ένα από τα άτομα-κλειδιά σε αυτή την καλή πορεία δείχνει να είναι ο προπονητής Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στα μέσα Οκτωβρίου. Τότε ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην 12η θέση της κατάταξης, ενώ πλέον βρίσκεται στην 5η θέση. Μάλιστα έχει μόλις 2 πόντους διαφορά από την 4η ΑΕΚ και τον 3ο ΠΑΟΚ και 4 πόντους από τον 2ο Άρη. Στα πολύ θετικά είναι ότι η ομάδα βαδίζει αήτητη εδώ και 8 αγωνιστικές, έχοντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες το 2021.

Η επόμενη αγωνιστική βέβαια είναι το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», αφού ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Στο προηγούμενο μεταξύ τους ματς ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 στο Καραϊσκάκη και το στοίχημα Superleague 1 της bwin τον δείχνει νικητή και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 πόντους διαφορά από τον 2ο Άρη. Μια νίκη των «ερυθρόλευκων» θα τους δώσει ακόμα περισσότερη αβάντα βαθμολογικά, όμως εάν ο Παναθηναϊκός πάρει τη νίκη μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα η έλευση του Μπόλονι μόνο καλά έχει φέρει στην ομάδα, η οποία εάν συνεχίσει έτσι μπορεί να καταφέρει να τερματίσει ακόμα και στη 2η θέση. Επίσης φέτος λήγει και ο 3χρονος αποκλεισμός της από τις ευρωπαϊκές οργανώσεις, που σημαίνει ότι μπορεί να βγει στην Ευρώπη εφόσον η θέση της το επιτρέψει. Εκτός από το πρωτάθλημα, υπάρχει και το Κύπελλο που μπορεί να προσφέρει αυτή την προοπτική καθώς αγωνίζεται στα προημιτελικά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ίσως μια κατάκτηση Κυπέλλου μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση για έξοδο στις ευρωπαϊκές οργανώσεις.

Το δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δίνει δυναμικό παρόν στο πρωτάθλημα, μετά από αρκετά χρόνια, και δείχνει έτοιμος για το comeback που του αξίζει. Η ένταξη στην κορυφαία τριάδα μοιάζει ολοένα και πιο πιθανή, με 5 αγωνιστικές να απομένουν για την κύρια φάση της σεζόν πριν από τα play-off.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...